Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

  • Mallit koodeista löytyy  TÄSTÄ  lisäilen niitä kun ehdin

/ Etusivu / ►VASTAUKSIA / Kuvien suoralinkitys

Nimi: ozzy
Lähetetty: 18.03.2011
20:13
Otsikko: Kuvien suoralinkitys
Tarvitsisin apua kuvien lisäämisessä. Siis miten voi lisätä kuvia omista tiedostoista ilman, että ne ovat suoralinkitettyjä tai eivät näy?? Muualle kuin kuvagalleriaan. Vastaa sivulleni mahd. pian..

Vastaus:

Niin suoralinkitys on kysessä siis silloin kun kun kuva linkittyy sivulle josta kuva on kopioitu...Elikkä kun klikkaa kuvaa se hakee sen tältä kyseiseltä sivulta...jolloin kuvan lataus voi kestää joskus todella kauan...elikkä kun kopioit jotain kuvia jostain...klikkaa hiiren oikealla napilla kuvaa ja tallenna kuva nimellä...(ei kopioi) ja näin tallennat kuvasi koneellesi...Sitten menet sivujesi luontiin...Klikkaat Tiedostot/Image/..haet sen kuvasi koneeltasi tänne image tiedostoon....sitten menet sivulle johon haluat kuvan laittaa klikkaat hiiren kursorin sivulle...ja klikkaat siinä ylempänä olevasta työkaluvalikosta lisää muokkaa kuvaa ja etsi se kuvasi sieltä image tiedostosta..tallenna ja julkaise..ja näin on suoralinkittämätön kuva sivuillasi

Vastaa tähän
Nimi: ozzy
Lähetetty: 18.03.2011
20:32
Otsikko: Kuvien suoralinkitys
asia koskisi suoralinkitystä eli miten voi olla suoralinkittämättä! eli luin tuolta miten pystyy laittamaan kuvia ilman suoralinkitystä,kun olit neuvonut jollekkkin,niin en siltikään osannnut,niin voitko auttaa & saako siiihene kuvaan linkin,kun siirtäisin linkitysbuttonieta sivujeni y-työhön? kiitos jo etukäteen!

Vastaus:

No ensiksi klikkaat hiiren oikealla napilla kuvaa jonka olet löytänyt jostain sivulta..ja sitten valitset tallenna kuva...elikkä tallennat kuvan tietokoneellesi...sitten kirjaudut sivuillesi klikkaat tiedostot/image ja haet kuvasi siletä omalta tietokoneeltasi...
Sitten kirjaudut sivulle jolle haluat kuvan laittaa..klikkaa hiiren kursorilla kohtaa johon haluat kuvasi..sitten klikkaa ylempänä olevasta työkaluvalikosta nappia liitä lisäää kuva ja haet sen kuvasi sieltä Image tiedostosta...tallenna ja julkaise..

Vastaa tähän
Nimi: ozzy
Lähetetty: 19.03.2011
19:26
Otsikko: Kuvien suoralinkitys
huh.. hyvä ja kiitos!
haluaisin vielä kysyä että mistä tietää että olemma suoralinkitämme?
hitaudestako?

Vastaus:

No eihän sitä kävijä yleensä muusta tiedä kuin että kuva aukeaa hitaasti...Tietysti jos hän kopioi kuvan sivuiltasi voi hän nähdä että se on suoralinkitetty..
Näet sen itse kun klikkaat kuvaa hiiren oikealla napilla ja sitten ominaisuudet...Siellä on sitten kuvan webosoite...esim.sinun etusivun kuvasi osoite on http://www.glitter-graphics.com/images/text/disco/v.gif (eli ei siis sinun sivujesi osoite... www.copioitavaa.suntuubi.com/userfiles/Image/v.gif)

Vastaa tähän
Nimi: ozzy
Lähetetty: 19.03.2011
19:29
Otsikko: Kuvien suoralinkitys
moi..
miedän sivuille oli tullu sellanen viesti että kivat sivut mut miks suoralinkitätte? se on aika röyhkeää tai jotain vastaavaa. meillä ei ole harmainta aavistusta mitä se tarkoittaa. auttaisitko? tiedän se tuntuu oudolta kun en tiedä mitä se tarkoittaa mutta kun ei ole vastaavaa tilannetta tullut vastaan.

Vastaus:

Kävin sivuillasi ja kaikki noi glitter kuvat on ns.suoralinkitetty...Tarkoittaa sitä että olet hiirellä vain kopioinut kuvan ja liittänyt sen hiirellä sivullesi..Näet sen onko linkitetty..Klikkaat hiiren oikella napilla kuvaa ja sitten kuvan ominaisuudet niin näet sieltä onko siellä joku www.osoite..Elikkä kuvat pitäisi ensin kopioida sieltä linkkisivulta omalle tietokoneelle...klikkaat hiiren oikealla napilla ja tallenna kuva nimellä...kun olet tallentanut kaikki kuvasi johonkin tiettyyn tiedostoon koneellasi...Kirjaudut suntuubin sivuillesi ja siirrät kuvat sinne koneeltasi...Eli Tiedostot/Image/Etsi kuvasi sieltä koneella olevasta tiedostosta(10 kpl yhdellä kertaa)/Siirrä.....Sitten menet sinne sivullesi klikkaat kuvaa siellä ja siinä yläpuolella on työkalunapit etsi siitä lisää kuva/muokkaa kuvaa nappi (maisema kuva)ja etsi vastaava kuva sieltä Image tiedostosta ja tallenna...
Kun kuvat on suoralinkitetty niin sivut aukeaa hitaammin...

Vastaa tähän
Nimi: Merru
WWW: http://comete.suntuubi.com
Lähetetty: 11.11.2012
15:39
Otsikko: Kuvien suoralinkitys
Jos painan kuvaa oikeanpuoleisella näppäimellä hiirestä, sitten ''avaa kuva uudessa välilehdessä'', ja sitten kopioin kuvan osoitteen ja lisään sivuilleni, onko se suoralinkittämistä? Tuli vain mieleeni kysyä kun satuin lukeneeksi tämän kohdan.

Vastaa tähän
Nimi: ozzy
Lähetetty: 11.11.2012
16:51
Otsikko: Kuvien suoralinkitys
"Merru" kirjoitti:

Jos painan kuvaa oikeanpuoleisella näppäimellä hiirestä, sitten ''avaa kuva uudessa välilehdessä'', ja sitten kopioin kuvan osoitteen ja lisään sivuilleni, onko se suoralinkittämistä? Tuli vain mieleeni kysyä kun satuin lukeneeksi tämän kohdan.


Kyllä se on suoralinkitystä..Näet sen omilla sivuillasi sivulla hevoset ..Klikkaa jotain kuvaa hiiren oikealla napilla ja näytä kuvan tiedot..Esim. ensimmäinen hevosenkuva..http://www.foto-vik.ru/gallery/2009Zelenograd/slides/VIK3815.JPG...elikkä kuten näet kuvan osoite linkittyy tuolle sivulle..Eli jos kopoit kuvia jostain (joka tietysti on laitonta jos siihen ei ole kuvien omistajan lupaa) Klikkaa hiiren oikealla napilla ja valitse tallenna nimellä...Elikkä sinä tallennat tuon kuvan ensin tietokoneellesi...Sitten kirjaudut sivuillesi ja Klikkaat ylhäällä olevasta keltaisesta palkista TIEDOSTOT/ja sitten valitset IMAGE....ja nyt haet sen kuvasi sieltä sinun koneeltasi...ja siirrä....Sitten kuvan asennus sivulle: Menet sivulle jonne haluat kuvan laittaa klikaa hiiren kursori kohtaan johon haluat kuvan laittaa...Sitten siinä kirjoitusosan yläpuolella on työkalunapit..klikkaa Talon kuvaa(lisää/muokkaa kuvaa)...Sitten klikkaat nappia selaa palvelinta ja haet sen kuvasi sieltä image tiedostosta...Sitten klikkaa talenna ja julkaise..

Vastaa tähän
Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!

 


©2019

Vinkkejä kotisivujen tekoon,sivujen arvostelu

- suntuubi.com