Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

 

 

Valitse ensin sivuille sopiva musiikki.Musiikin pitää olla mp3 muodossa.Jos sinulla on jo valmiina musiikkia koneellasi ota se sieltä tai imuroi netistä niitä on paljon sellaisia sivuja josta voi ilmaiseksi imuroida musiikkia.

www.airmp3.net
www.ez-tracks.com
www.jamendo.com

www.mikseri.net/
www.fin.mp3lizard.com/
www.epitonic.com

Musiikin voi laitaa alla olevan ohjeen mukaan tai ylläolevasta linkistä kopioi MY SPACE kohdasta koodin ja laittaa sen sen sivun koodiin johon haluaa musiikin.

Mene sivujesi luonnissa tiedostoihin ja klikkaa media ja lisää uusi tiedosto ja imuroi musiikkitiedosto koneeltasi suntuubin sivuille.

Sitten menet sivujen luonnissa sille sivulle mihin haluat musiikin laittaa.Vie hiiren kursori vaikka sivun yläreunaan ja sitten klikkaat työkalupalkissa alla olevan kuvan punaisen ympyrän ikonia.

 

Sitten sinulle tulee esille seuraavalainen ikkuna.Klikkaa video media tiedosto ja selaa.
Sitten jos haluat että musiikki soi koko ajan ja että se alkaa automaattisesti laita ruksi kohtaan automaattinen toisto ja jatkuva.Sitten jos haluat että sivuilla ei näy koko mediasoitinta kannattaa laittaa soittimen leveydeksi ja korkeudeksi 1 px.

 

 

Mutta jos haluat, että  musiikisoitin tulee esille laita leveydeksi ja korkeudeksi joku isompi arvo.Ja jos haluat että kävijä voi itse valita haluaako kuunnella musiikkia älä laita rukseja kohtiin automaattinen toisto ja jatkuva.

 

Get the Flash Player to see this player.

 
 

 

 

 

 


©2020

Vinkkejä kotisivujen tekoon,sivujen arvostelu

- suntuubi.com