Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Videot voi suntuubissa lisätä sivuille joko työkaluvalikossa olevan työkalun avulla tai laittamalla mediasoittimen koodin sivujen koodiin(Esim.You Tube)

YLHÄÄLLÄ OLEVAN VIDEON KOODI

 <center><object width="425" height="344"><param name= "movie" value="http://www.youtube.com/v/UGaa-MmyPi0&amp;hl=en&
amp;fs=1
" /><param name="allowFullScreen" value="true"
/><embed width="425" src="
http://www.youtube.com/v/UGaa-Mmy Pi0&amp;hl=en&a


Menet You tubin sivuille  :www.youtube.com

Ylhäällä on kenttä johon voit kirjoittaa hakusanasi ja sitten search.Sitten klikkaat sitä videota jonka olet valinnut.Oikeassa yläkulmassa harmaassa laatikossa lukee:Embed Klikkaa koodia hiiren oikealla painikkeella ja kopioi Ennen koodin koipointia voit myös muokata mediasoittimen ulkoasua klikkaamalla customize ja sitten vasta kopioit koodin!!!
Sitten menet sivujesi luontiin ja menet sinne sivulle johon haluat videon Klikkaat työkaluvalikosta koodiJa vie hiiren kursori kohtaan johon haluat videon sijoittaa.
Ja liitä hiirellä ja tallenna ja julkaise.Jos haluat sijoittaa  videon keskelle sivua kirjoita koodin eteen<center> ja koodin jälkeen </center>

 

Ensinnä videotiedoston pitää olla .flv päätteinen, jos näin ei ole löytyy netistä ilmaisia ohjelmia jolla voit muuttaa videosi .flv päätteiseksi.

Esim: Pazeera   

        Koyote

Seuraavaksi siirrä tiedostosi suntuubin sivuillesi.Eli Tiedostot/Media ja lisää ja poimi tiedosto koneeltasi.

Sitten etsi työkaluvalikosta FLV/mediasoitin näppäin(musta suorakaide jossa kolmio keskellä.Klikkaa sitä.&nb Sitten paina selaa nappia ja etsi videotiedosto media tiedostosta. Media-asetuksista on mahdollista määritellä lähteekö video pyörimään automaattisesti sivuille saavuttaessa, alkaako video pyörimään uusiksi sen päätyttyä ja voiko käyttäjät ladata videon tiedostomuodossa omalle koneelle.

Muista määritellä soittimelle leveys (pikseliä) ja korkeus (pikseliä)

 


©2020

Vinkkejä kotisivujen tekoon,sivujen arvostelu

- suntuubi.com